Hjelp oss å prioritere konsepter!

Sammen med fadderen vår har vi satt sammen forslag til tiltak som kan passe å gjennomføre på Granmoen. De er basert på medvirkningen, og er ulike forslag vi ønsker tilbakemelding på! Her har Granmoen vært med og stemt frem sine favoritter, og fortalt sin mening om forslagene!

Resultater:

1

Aktivitetsparken

Antall stemmer:
64

Her er noe for enhver smak. Her vil det bli tilrettelagt for diverse aktiviteter som eksempelvis volleyball, badminton, basket og fotball. Parken vil også kunne inneholde ulike arenaer for blant annet sykkel, skateboard og rulleskøyter. På vinteren vil det bli gode muligheter for å anlegge skøytebane. Det vil også her bli sittegrupper hvor man kan slappe av og være sosial.

Granmoen_illustrasjoner-03.png

2

Eventyrskogen

Antall stemmer:
37

Velkommen til eventyrskogen! Her finner du ulike aktiviteter for store og små. Skogen vil inneholde for eksempel trehytter, klatrejungel og hinderløype. I tilknytning til skogen vil det også komme et område for ulike lekeapparater. Målet er å skape et utemiljø med fokus på lek og bevegelse. Det vil også være spennende innslag fra ulike eventyr, samt en bålplass med sittemuligheter.

Granmoen_illustrasjoner-03.png

3

Gran-Stock

Antall stemmer:
20

En utescene tilrettelagt for kulturarrangement og andre presentasjoner. Arenaen kan også være en rolig plass der ungdommer samles med mulighet for å spille musikk. Deler av plassen har overbygg med sitteplasser og lademuligheter.

Granmoen_illustrasjoner-03.png

4

Helseparken

Antall stemmer:
18

Har som hensikt å sette hele bygdas befolkning i bevegelse. Her kan du velge mellom ulike treningsapparater som er tilpasset alle aldre og nivå. Her finner du eksempelvis trampoliner, klatreelementer og diverse treningsutstyr. Kanskje er det også plass til en liten urtehage? I tillegg vil det være sitteplasser hvor man kan ta seg en pust i bakken.

Granmoen_illustrasjoner-03.png

5

Ut i naturen

Antall stemmer:
15

Et område i den nære naturen tilrettelagt for friluftsliv lett tilgjengelig for alle, med en Grillkøte som knutepunkt. Køta kan fungere som samlingsplass i skole og fritid, og være base for aktiviteter som terrengløp, ski og variert lek i en innbydende akebakke. Område kan også by på ulike sesongbaserte aktiviteter som sykkelsti, kuleløype, hoppbakke m.m.

Granmoen_illustrasjoner-03.png

6

Campen

Antall stemmer:
8

Har som hensikt å bli bygdas nye samlingssted. Her vil du kunne finne rikelig med sitteplasser, en bålplass med mulighet for grilling og deler av campen vil være under tak, slik at man har mulighet til å møtes uansett vær. Her kan barn og voksne, store og små grupper og familier tilbringe tid, gjerne med tillaging av et enkelt måltid i grua.

Granmoen_illustrasjoner-03.png